Google titkok
  cegiranytu.hu - az üzleti megoldások tárháza

Hatékony szöveg küldő

A marketing szövegírás 87 titka

Ingyenesen!

Ki profitálhat abból, ha alkalmazza ezen tanulmány tanácsait?

"Minden olyan vállalkozás, amely új vásárlókat kíván szerezni, a régieket pedig meg akarja tartani. Egyébként is, nem ez minden üzlet legfõbb célja?

Egy vállalkozás egyetlen olyan tevékenysége, ami nem csupán költséget jelent, a marketing (és az értékesítés). Ha a marketing sikeresen működik hozza a bevételt és termeli a profitot.

Minden más tevékenység (kutatás, pénzügy, termelés, stb.) csak költséget jelentenek. Kérem ne értsen félre. Ezek döntõen fontos üzleti funkciók. De költséget jelentenek.

Ne ítéljen elhamarkodottan. Ha Ön nem olyan üzletben tevékenykedik ami közvetlenül vásárlóknak értékesít és nem tartozik az Ön mindennapi teendõi közé, hogy folyamatosan fõcím- vagy szöveg javaslatokat nézeget, akkor talán nem egyértelmü, hogy ez a tanulmány hasznos-e egyáltalán az Ön számára.

Biztosíthatom róla, hogy az lesz!

Két ok miatt is:

1. A kommunikáció alapjai pontosan ugyanazok, akár forgalmazónak, nagykereskedõnek, értékesítõnek vagy egy átlag embernek szól az üzenet - akiknek Ön el akarja adni termékét vagy szolgáltatását.

2. "Direkt értékesítés vagy a halál." - ez következõ könyvem munkacíme. Miért? Mert vállalattulajdonosként, egy cég csúcsvezetõjeként, vagy gyorsan megtanul hatékonyan kommunikálni közvetlenül a vevõkkel, vagy meg vannak számlálva üzleti életének napjai. Egyszerűen nem támaszkodhat minden alkalommal egy külsõ személy segítségére ezen a területen."

Szerzõi jog: MMIII Nicholas Direct, Inc.

Megrendelés előtt olvasd el a figyelmeztetést itt!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Ezen az űrlapon csak a A marketing szövegírás 87 titka rendelhető meg!
Amennyiben más termékre van szükséged, úgy látogasd meg a cegiranytu.hu főoldalát...
Hozzáférési adataidat nálunk biztonságban tudhatod. Harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivéve, ha erre bennünket jogszabály kötelez!

Név : *
Email : *
Jogosult felhasználó:
 
(Kepviselt ceg neve)
*
Telefonszám:
Ahol el tudunk érni, ha valami nem működik!
*
Megjegyzés:
Vásároltál-e már tőlünk?
Honnan tudsz rólunk?
(Google kereső; más kereső; hírdetés; más honlapról; ismerőstől; adwords hírdetés)
Milyen szóra kerestél? 
 
   


Információk a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban


A megrendelt terméket a megszokott módon, e-mailben juttatjuk el felhasználóinkhoz, az ellenérték bankszámlánkra történő jóváírását követően (ha ingyenes, akkor azonnal). Amennyiben nincs lehetőséged átutalásra, úgy az ellenértéket postai úton is elküldheted (rózsaszín csekken). Ebben az esetben az alábbiakban szereplő névre és címre hivatkozzál.Inter Rezidencia Tanácsadó Kft.
5400. Mezotúr, Magyar u.3.

Adószám: 12519952-2-16

Bankszámlaszám: 17000019-11150257
AXA Bank Zrt.

E-mail: Levél küldése...

Mobil: 20 9 386 097
Tel/fax: 56 352 443

Skype: lenkei.jozsef 
Skype Me™!


Lenkei József ügyvezető igazgató Inter Rezidencia Tanácsadó Kft.Kedves Látogatónk!

Üdvözöllek a cegiranytu.hu  
a "Cafeteria nyilvántartó" értékesítő lapján!
Amennyiben most jársz nálunk először, akkor remélem, hogy tegeződhetünk. Ha már ismersz bennünket, akkor tudod, hogy nálunk ez a szokás.
Cafeteria nyilvántartó oldalán nem találod kérdésedre a választ?
Írj nekünk, vagy hívj telefonon.
Kívánok neked szép és sikeres napot!

Barátsággal: Lenkei József

Fontos (díjköteles termékeink esetében!):
A banki átutalás közlemény rovatában (vagy a csekk hátsó oldalán) tüntesd fel annak a jogosult felhasználónak a nevét, akit az űrlapon megneveztél. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk a befizetésedet beazonosítani!

A megrendelő lap kitöltését és a „Kérem a terméket” (Itt mindig a konkrét termék neve szerepel) gomb megnyomását követően egy újabb oldal fog megjelenni, amelyiken további információkat helyezünk el a megrendeléssel kapcsolatosan, amennyiben ezt szükségesnek látjuk.

A nap folyamán még egy levelet is kell kapnod tőlünk, amelyben visszaigazoljuk, hogy rendszerünk rögzítette a megrendelésedet.

Számlánkat postai úton juttatjuk el hozzád a termék kiküldését követő napokban, arra a címre, amelyet postázási címként tüntettél fel. A számla kiállítása több napot is igénybe vehet a megrendelések számának az adatok feldolgozási ütemének függvényében. Amennyiben tíz nap eltelte után számlánk nem érkezett meg, akkor kérünk, hogy ezt e-mailben jelezd számunkra.

Sürgős esetben, ha a befizetésed jóváírását nem tudod kivárni, úgy telefonon, vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldást fogunk problémádra találni. 


Figyelmeztetés!


A "
A marketing szövegírás 87 titka" kiadványt az Inter Rezidencia Tanácsadó Kft.  a szerző engedélyével terjeszti.
Bármilyen formában történő felhasználása a szellemi tulajdon birtokosainak engedélyéhez kötött.
A lekérő űrlap kitöltése feljogosítja az űrlapon megjelölt Jogosult felhasználót, hogy e szellemi tulajdont saját felelősségére, illetve saját céljaira használja.
Az űrlap kitöltésével és a 
"A marketing szövegírás 87 titka" lekérésével hozzájárulsz, hogy a havi egy alkalommal megjelenő Cégiránytű levelünk soron következő számát fogadod.
Természetesen a levél tartalmazni fogja a leiratkozás lehetőségét és ez bármikor, minden kötelezettség nélkül megtehető.


A törvényekhez >>>
Vissza a megrendelési űrlaphoz...  Vissza az oldal elejére...

cegiranytu.hu az üzleti megoldások tárháza
    
Google PageRank
/ / cegiranytu.hu /jobbvallakozo.hu / Silihost / Honlapvarázsló / Online ingatlan akadémia /
/  Futó Tûz Generátor / InternetEurope.eu  /   /

CON-TUR IRODA Könyvvizsgáló &  Tanácsadó Kft. 5400. Mezőtúr, Magyar u.3. Tel/fax:56/352-443 Cg: 16-09-003474  Adószám: 11273358-2-16 Inter Rezidencia Tanácsadó Kft.  5400. Mezőtúr, Magyar u.3  Tel/fax:56/352-443 Cg: 16-09-006138   Adósz:12519952-2-16