Bérkalkulátor 2009 és 2010


cegiranytu.hu - az üzleti megoldások tárháza

Bérkalkulátor 2009 és 2010

A bruttó bért terhelő járulékok és a levonások számítása szabadon hozzáférhető kalkulátorral, többféle funkcióval ellátva!

Innen tudod ingyenesen letölteni: Bérkalkulátor 2012

A bérkalkulátor hasznos segítőtárs az üzleti terv készítése folyamán, illetve a vállalkozás költségeinek elemzése során.A bruttó bér beírása után megjeleníti a fizetendő Szja-t, a bért terhelő járulékokat, illetve a munkavállalótól levonandó járulékokat. És természetesen kiszámítja a nettó bért, valamint a munkáltatót terhelő összes költséget.

A Bérkalkulátor ára: ingyenes

Hogyan működik?

A cegiranytu.hu számos ingyenes és kedvező árú információs termék elérését teszi számodra elérhetővé. E termékeket a törvényi változások, illetve a felhasználói észrevételek figyelembe vételével folyamatosan frissítjük. Olvasd el az ingyenes mintáinkhoz, illetve a frissítésekhez történő önkéntes hozzájárulásról szóló útmutatásunkat!

Az űrlap kitöltése előtt olvasd el a felhasználási feltételeinket!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ezen az űrlapon csak a Bérkalkulátor lekérésére van lehetőség! Amennyiben más termékre van szükséged, úgy látogasd meg a cegiranytu.hu főoldalát...

Hozzáférési adataidat nálunk biztonságban tudhatod. Harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivéve, ha erre bennünket jogszabály kötelez!

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Megjegyzés:

Felhasználási feltételek

A fenti űrlapon lekért, megrendelt információs termék az Inter Rezidencia Tanácsadó Kft. szellemi tulajdona. Bármilyen formában történő felhasználása a szellemi tulajdon birtokosának engedélyéhez kötött. A lekérő űrlap kitöltése és az előírt díj megfizetése (fizetős termék esetében) feljogosítja az űrlapon megjelölt "Jogosult felhasználó"-t, hogy e szellemi tulajdonunkat saját viszonyainak figyelembevételével testre szabja és saját felelősségére használja. Az űrlap kitöltésével és a termék lekérésével előzetesen hozzájárulsz adataid cégünk számítógépein történő tárolásához és a havi egy alkalommal megjelenő Cégiránytű levelünk fogadásához.. Természetesen a levél tartalmazni fogja a leiratkozás lehetőségét és ez bármikor, minden kötelezettség nélkül megtehető.

Önkéntes hozzájárulás az ingyenes mintákhoz és frissítésekhez

A legtöbb esetben a frissítéseknek nincs kötelező díja. Sok ügyfelünk kérésének is eleget teszünk azzal, hogy az ingyenes mintáink és frissítéseink vonatkozásában felületet biztosítunk az önkéntes alapontörténő hozzájárulásra is.

A frissítési díjaknak három kategóriát állítottunk fel:

  • Frissítési alapdíj: 1 000 Ft + Áfa = 1 200 Ft
  • Frissítési díj: 2 000 Ft + Áfa = 2 400 Ft
  • Kiemelt frissítési díj: 3 000 Ft + Áfa = 3 600 Ft

Amennyiben elégedett vagy termékeinkkel és ezt pénzügyeid lehetővé teszik, úgy válaszd ki azt a díjtételt, amelyet önkéntes alapon teljesíteni kívánsz, majd a "Frissítés" oldalunkon található űrlapon küld be számlázási adataidat

A Bérkalkulátorral kapcsolatos tudnivalók:

A havi bér számítása mellett éves összesítő is segítségedre van. Párhuzamosan elhelyzett oszlopok biztosítanak lehetőséget arra, hogy két különböző bruttó bérhez kapcsolódó adók és járulékok tekintetében összehasonlításokat tudjál végezni.

A részletező táblában egyénenként, vagy azonos bruttó bérek csoportjaiként vehetsz fel adatokat. E táblázat segítségével fel tudod mérni szervezeted egész szintjén a bér és járulék költségek mértékét.

A Bérkalkulátor az üzleti tervezés során nélkülözhetetlen "szerszám" minden cégtulajdonos, illetve gazdasági szakember számára. Használata könnyen egyszerűen elsajátítható, eligazít a vonatkozó jogszabályok bonyolult útvesztőiben és létszámtól függetlenül, kisebb és nagyobb szervezetek egyaránt alkalmazhatják.

Kapcsolódó termékeink:

Üzleti terv készítő

Beszámoló mintatár

Beszámoló mintatár a mérlegkészítés időpntjában nagy segítségedre lehet! Olvass el egy-két véleményt:

Megláttam oldalatokon a mintatárat. Megtetszett, amit írtatok róla, ezért kitöltöttem a megrendelő lapot és megnyomtam a "Kérem a beszámoló mintatárat" gombot. Nemsokára érkezett egy visszaigazoló üzenet, amelyben arról is olvashattam, hogy sürgős esetekben vegyük fel veletek a kapcsolatot. Az interneten keresztül elindítottam az átutalást, majd bemásoltam a levelezőmbe az utalás bizonylatát és elküldtem, azzal az SOS megjegyzéssel, hogy ha lehetséges, akkor én szeretném ezt azonnal megkapni. Néhány percen belül már a számítógépemen volt a mintatár. Azonnal nekifogtam feltölteni a főkönyvből az adatokat. Estefelé járt már. Egy fél órám ráment a beszámoló mintatárral való ismerkedésre. Aztán felgyorsultak az események. A leltárívek gyors egymásutánban elkészültek. Megtapasztalhattam, hogy a leltárral párhuzamosan a mérleg is elkészül. Bár fáradt voltam, mégis úgy döntöttem, hogy az értékcsökkenési táblát és az eredmény kimutatást még kitöltöm. A számomra "nem szeretem munka", a kiegészítő melléklet összeállítása marad holnapra.

Másnap, amikor a folytatáshoz leültem a számítógép elé és megnyitottam a kiegészítő melléklet munkalapot, nem hittem a szememnek! A kiegészítő melléklet gyakorlatilag készen állt!

Köszönöm nektek!

Üdv. Anikó

Délben kaptuk meg e-mailben a beszámoló mintatáratokat. A munkaidő végére elkészült a beszámolónk. Valóban nagy segítséget jelentett. Arra is rá kellett jöjjünk, hogy az előző éveink beszámolói hagynak maguk után némi kívánnivalót...

Legyen további szép napod!

Marcsi

Vissza az oldal elejére >>>

cegiranytu.hu - az üzleti megoldások tárháza