.

Ti mondtátok:

"Nagyon-nagyon köszönöm! Már szinte kész vagyok a szabályzattal. Hatalmas segítség (ez is, mint az előző). A számla rendben van. További jó munkát kívánok, igazán hasznos és megfizethető a tevékenység amit végeztek!"

Panaszkezelés

Panaszkezelési szabályzat minta

(Belső visszaélési szabályzat minta)

2023. július 24-én hatályba lépett, a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény

Az új Panasztörvény személyi hatálya a magyar vállalkozások jelentős részére is kiterjed.

Az a foglalkoztató, amely legalább 50 személyt foglalkoztatásra irányuló jogviszony keretében foglalkoztat, belső visszaélés-bejelentési rendszert kelll létrehozzon.

A foglalkoztatottak létszámától függetlenül– belső visszaélés-bejelentési rendszert kell létrehozzon minden olyan vállalkozás, amelyik a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény 1. § (1) és (1a) bekezdése hatálya alá tartozik. Ide tartoznak, a teljesség igénye nélkül:

- pénzügyi szolgáltatók;

- ingatlanügylettel kapcsolatos tevékenységet végzők;

- könyvvizsgálói tevékenységet végzők;

- könyvviteli (könyvelői), adószakértői, okleveles adószakértői, adótanácsadói tevékenységet megbízási, illetve vállalkozási jogviszony alapján végzők;

- nemesfémmel vagy az ezekből készült tárgyakkal kereskedők;

- árukereskedők, amennyiben tevékenységük folytatása során hárommillió forintot elérő vagy meghaladó összegű készpénzfizetést fogadnak el;

- ügyvédek, ügyvédi irodák, kamarai jogtanácsosok, közjegyzők;

A megrendelési űrlaphoz >>>

A Panaszkezelési szabályzat minta ára: Árlista

Egyszerüen, gyorsan testreszabható és gyors segítség a törvénynek való megfeleléshez. Tartalma >>>

Miért kellene rendelkezzél panaszkezelési szabályzattal? Néhány ok amiért >>>

A rendelési adatok beküldése és az ellenérték átutalása után e-mailben küldjük meg.

cegiranytu.hu         - az üzleti megoldások         tárházaA cegiranytu.hu számos szabadon lekérhető, illetve kedvező árú információs termék elérését teszi számodra elérhetővé.
E termékeket a törvényi változások, illetve a felhasználói észrevételek figyelembevételével és lehetőségeinkhez mérten, folyamatosan frissítjük.

Használd a központi megrendelő oldalunkat, ha rendelni szeretnél: Központi megrendelő >>>

Ugyancsak ott olvashatod felhasználási feltételeinket is.

Ha kérdezni szeretnél, akkor írj nekünk: jlenkei@gmail.com

További információ a termékről Miért használnád ezt a terméket? PayPal fizetési lehetőség is van!

További információk a termékről

Tartalma:

* Fogalmak; Személyi hatókör; Tárgyi hatókör; Szóbeli bejelentés; Írásbeli bejelentés; A bejelentés kivizsgálásának folyamata; Információ a belső visszaélés-bejelentési rendszer működéséről; A személyes adatok kezelése; A visszaélést bejelentők védelme.

Mellékletek:

1.Visszaélés bejelentési űrlap;

2.Jegyzőkönyv – szóbeli bejelentés esetére;

3.Visszaigazolás

4.A bejelentő tájékoztatása a vizsgálat eredményéről

* Testre szabási lehetőségek a gazdálkodó szervezet igényeinek és sajátosságainak megfelelően;

* Figyelmeztető jelek minden olyan ponton, ahol vélhetően van tennivaló. Mellette, ahol szükségesnek láttuk, ott példát írtunk;

A megrendelőlaphoz >>>

Miért használnád ezt a terméket?

Az egyik legdrágább kincsünk az idő! Nem mindegy, hogy „szerszámok” nélkül állunk neki egy számítást elvégezni, vagy igénybe veszünk előre jól átgondolt és kidolgozott segéd eszközöket, amelyek a törvény által előírt feltételek szerint elvégzik helyettünk a munka oroszlán részét.

A cegiranytu.hu által kifejlesztett segédlet beépített képletekkel és magyarázatokkal kínál megoldást a feladat elvégzéséhez.

A szabályzat célja, hogy a gazdálkodó, mint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.) hatálya alá tartozó foglalkoztató a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény (Panasz tv.) rendelkezéseinek megfeleljen.

A megrendelőlaphoz >>>

PayPal fizetés

a PayPal fizetési lehetőség is rendelkezésedre áll (itt bankkártyával is fizethetsz, ha nincs PayPal fiókod, akkor használd majd a "Check Out as a Guest" linket a megnyíló ablakban!):

Banki átutaláshoz, vagy csekkes fizetéshez (rózsaszínű postai utalvány) az Árlista elején a szükséges adatok a rendelkezésedre állnak.

A megrendelőlaphoz >>>

Tudástár

2023. évi XXV. törvény a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról

>>>

A megrendelőlaphoz >>>

Vissza az elejére >>>

Görgesd a terméklistát!

oldal térkép