.

Tedd ki számítógéped asztalára a cegiranytu.hu linkjét és mindig egy kattintásra leszel az üzleti megoldások tárházától!

Szabályzat komplex csomag - kedvezményesen

Megrendelések

Szabályzat minták, szerződés minták, kalkulátorok, adózási és számviteli segédletek

Válaszok gyakran felmerülő kérdésekre. Eldöntésük rendkívül nagy körültekintést igényel. A tévedés igencsak sokba kerülhet.

A Megrendelni kívánt termék áráról itt tudsz tájékozódni: Árlista

Számlaszámunk és egyéb adataink az árlistán!

Név:*
Ahogyan szeretnéd, hogy személyes levélben megszólítsunk. Itt elegendő a kereszt neved is.
E-mail cím:*
Kapcsolattartó személy neve:*
A számlázó programunkba rögzítendő név.
Telefonszám:*
Amilyen számon szükség esetén fel tudunk hívni, ha elakad valami. Minta: +36209123456
Számlára írandó név:*
Erre a megadott névre állítjuk ki a számlát.
Számlára írandó cím:*
A számlán ez a cím fog szerepelni.
Adószám:*
Az online adatszolgáltatáshoz.
Számla postázási címe:*
Arra a végső esetre, ha egyéb más megoldás nem lehetséges!
Vásároltál-e már tőlünk?:*
A regisztrált törzsadatok miatt kérdezzük.
Megrendelt termék:*
Görgesd a terméklistát!
Megjegyzés:
Itt felsorolhatod a további termékeket, ha több terméket szeretnél egyszerre megrendelni!

Az űrlap kitöltésével és a termék lekérésével ügyfél kapcsolatot létesítsz társaságunkkal, elfogadod jelen felhasználási és szállítási feltételeinket, hozzájárulsz adataid cégünk számítógépein történő tárolásához és az alkalmanként megküldendő Cégiránytű levelünk fogadásához. Természetesen a levél tartalmazni fogja a leiratkozás lehetőségét és ez bármikor, minden kötelezettség nélkül megtehető.

A megrendelő gomb megnyomását követően egy új oldal kell megjelenjen, amelyik a megrendelés visszaigazolásáról szól. Ha rendszered úgy van beállítva, hogy blokkolja a felugró ablakokat, akkor előfordulhat, hogy ezt nem is látod!

Ugyancsak visszaigazolásként, a megrendelést követően e-mailt is kell kapnod. Ez egy automatikusan küldendő visszaigazolás. Amennyiben nem érkezik ilyen levél, úgy gondoskodj róla, hogy a cegirany@cegiranytu.hu e-mail címről érkező levelek fogadását az internet elérési rendszered (levelező; szerver) ne akadályozza. Amennyiben ezt saját magad nem tudod megoldani, úgy kérj meg egy hozzáértőt a környezetedből! Nézd át a kéretlen (spam) leveleidet is!

Adatkezelési, felhasználási és szállítási feltételek Ha sűrgősen szükséged van rá, akkor is itt találsz megoldást!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy melyik terméket kívánod megrendelni!

Amennyiben több terméket rendelnél egyszerre, úgy válaszd ki az egyiket, a többit pedig jelezd a "Megjegyzés" rovatban. Ha frissítést rendelnél, akkor is válaszd ki "Megrendelt termék" legördülő menüjéből a frissíteni kívánt terméket és a "Megjegyzés" rovatba írd be, hogy "frissítés"

Az egyes termékek oldalán PayPal fizetési lehetőség is van. Ott bankártyával is fizethetsz. Ha így szeretnél fizetni és nem banki előre utalással, úgy miután a fenti űrlapon megrendelted a kívánt terméket, keresd ki a jobboldalon elhelyezett terméklistából az adott terméket és lépj át annak oldalára. A PayPal linkjét ott fogod megtalálni. A banki előre utaláshoz az információkat az árlista oldalunkon találod meg. Árlista >>>

cegiranytu.hu         - az üzleti megoldások         tárháza

További információk a termékekről

Az egyik legdrágább kincsünk az idő! Nem mindegy, hogy „szerszámok” nélkül állunk neki egy számítást elvégezni, vagy igénybe veszünk előre jól átgondolt és kidolgozott segéd eszközöket, amelyek a törvény által előírt feltételek szerint elvégzik helyettünk a munka oroszlán részét.

Figyelembe veszik mindazokat az előírásokat, amelyek egy-egy segédlet, minta, kalkulátor adattartalmát meghatározzák.

Beépített linkek segítik a gyors eligazodást.

Előre elkészített válaszok támogatják a döntési folyamatot ott, ahol a törvény választási lehetőséget biztosít, vagy kér.

Esztétikusan megszerkesztett felület biztosítja a színvonalas megjelenítést.

A megrendelőlaphoz >>>

Miért használnád termékeinket?

Mert ti mondjátok:

Örülök a végtelen pozitív hozzáállásnak ...

Örülök az ismeretségnek így ismeretlenül és ennek a végtelen pozitív hozzáállásnak! Máskor is irányítok Hozzád és ajánlani fogom mindenkinek a szolgáltatásodat, akinek szüksége lehet rá!

Üdv. Ildikó

Hasznosnak tartom ...

Köszönöm szépen, mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Hasznosnak tartom a beszámoló mitatáratoknak mindkét változatát. Ezúton szeretném megköszönni segítő munkátokat és sok sikert kívánok a továbbiakban is.

Üdvözlettel: Ágnes

Nagyra értékelem ...

Köszönöm a remek együttműködéseteket, profi hozzáállásotokat nagyra értékelem! További sok sikert

Szabó Józsefné

Kimondhatatlan nagy segítség ...

"Nekem kimondhatatlan nagy segítség, amikor év végén kapkodva, utolsó percben kérem a különböző kalkulátorokat. És azonnal kapom. Amikor dolgozom vele folyamatosan mondom hogy özön időt gondolkodást, olvasást takarítottam meg. Kösz kösz mindig ha nem is írom le. Ez is a jövő fázisa."

Dohányos Jánosné

Mert álom vele áfázni...

"Az ÁFA arányosítási kalkulátor nélkül "halott" ember lennék, nagyon örülök, hogy pár éve rátaláltam, mert álom vele áfázni! Nagyon szépen köszönöm!"

Szép hétvégét! Üdvözlettel, Marika

Tényleg szenációs a programotok.

Nekem egy bonyolultabb beszámoló készítő programom van, de annak a kieg.mellékletével nem boldogulok. Barátnőm a ti programotokkal dolgozik, felhívta figyelmemet rá. Tényleg szenációs a programotok. Ezért döntöttem a cégiránytű mellett...Üdvözlettel, Anikó

Alig hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy még kifizetése előtt elküldtétek a kalkulátort ...

Nem találok szavakat erre a mai világban egyre fogyatkozó bizalomra, melyet részedről (részetekről) tapasztaltam. Alig hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy még kifizetése előtt elküldtétek a kalkulátort.

Üdvözlettel: Bodorné Ilona

Megnyitottam a kiegészítő melléklet munkalapot, nem hittem a szememnek! ...

Megláttam oldalatokon a Beszámoló mintatárat. Megtetszett, amit írtatok róla, ezért kitöltöttem a megrendelő lapot és megnyomtam a "Kérem a beszámoló mintatárat" gombot. Nemsokára érkezett egy visszaigazoló üzenet, amelyben arról is olvashattam, hogy sürgős esetekben vegyük fel veletek a kapcsolatot. Az interneten keresztül elindítottam az átutalást, majd bemásoltam a levelezőmbe az utalás bizonylatát és elküldtem, azzal az SOS megjegyzéssel, hogy ha lehetséges, akkor én szeretném ezt azonnal megkapni. Néhány percen belül már a számítógépemen volt a mintatár. Azonnal nekifogtam feltölteni a főkönyvből az adatokat. Estefelé járt már. Egy fél órám ráment a beszámoló mintatárral való ismerkedésre. Aztán felgyorsultak az események. A leltárívek gyors egymásutánban elkészültek. Megtapasztalhattam, hogy a leltárral párhuzamosan a mérleg is elkészül. Bár fáradt voltam, mégis úgy döntöttem, hogy az értékcsökkenési táblát és az eredmény kimutatást még kitöltöm. A számomra "nem szeretem munka", a kiegészítő melléklet összeállítása marad holnapra.

Másnap, amikor a folytatáshoz leültem a számítógép elé és megnyitottam a kiegészítő melléklet munkalapot, nem hittem a szememnek! A kiegészítő melléklet gyakorlatilag készen állt!

Köszönöm nektek! Üdv. Anikó

Nem is tudom, hová tettem a szemem, hogy nem korábban fedeztem fel az oldalatokat ...

A Beszámoló mintatárat csak „átlapoztam”, de fenomenális, amit alkottatok. Nem is tudom, hová tettem a szemem, hogy nem korábban fedeztem fel az oldalatokat. És igen: nagyon büszkék lehettek rá!...

Üdvözlettel: Mozsár Magdi

Amiért kifejezetten örülök, hogy megvártam a reagálásodat, az az, hogy látom, hogy az ország tulsó oldalán találtam egy olyan segítőkész embert, aki amellett, hogy a munkájára pedáns , odafigyel a részletekre is.

A kezdeti állapottól végigvezetett a végleges vagyonmérlegig ...

Nagyon szépen köszönöm gyors és korrekt segítségedet. Szeretném megjegyezni, hogy munkám során sokat "támaszkodom" az általatok üzemeltetett web-oldalra. Nagyon sok és hasznos információt tartalmaz. Egyre nehezebb eligazodni mind a számvitel, adózás területén de ez Veletek mégis könnyebb, érthetőbb. Egy könyvelő bármilyen nagy tapasztalattal rendelkezik mindíg "belefut" olyan dolgokba amely újdonság.

Így jártam a tavaly ősszel, amikor is az egyik ügyfelem kiválással létrehozott egy új gazdasági társaságot. Természetesen átnéztem az ide vonatkozó törvényeket de amíg a gyakorlati alkalmazást nem ismertem, ezernyi kérdéssel találtam magam szemben. Ezért megvásároltam tőletek a vagyonmérleget és a vagyonleltárt amely a kezdeti állapottól végigvezetett a végleges vagyonmérlegig, ezernyi köszönet érte.

Továbbra is számítok tudásotokra és segítségetekre. Jó munkát és kellemes hétvégét kívánva:

Madarasy Krisztina, Krisztina Consulting Kft

El tudtam készíteni szinte percek alatt ...

"Eddig nem voltak ismertek számomra az Általatok készített - a Könyvelők ill. ezen a területen dolgozó Kollégák és Kolléganők munkáját jelentősen megkönnyítő - termékek.

Két napig "görcsöltem", hogy milyen módon tudom kikalkulálni a következőket:

- ha most kénytelen egy cég a létszámot csökkenteni (a visszaesett megrendelései miatt),

- de az átlagos statisztikai létszámot viszont tartania kell egy kapott támogatás miatt,

- akkor mikor kell és mennyivel visszapótolnia létszámot, hogy a támogatást ne kelljen visszafizetni.

Küzdelmeim közepette az internetthez fordultam: "Talán szerencsém lesz és találok segítséget!" Bevallom, nem igazán bíztam benne! És.... "láss csodát"', ráakadtam a "cégiránytű"-re! Ezzel a statisztikai kalkulátorral több variációt is el tudtam készíteni szinte percek alatt. Igen-igen hálás vagyok! Köszönöm!"

Baráti üdvözlettel: Szekeres Lászlóné

Nagyon sokszor az a gondom, hogy nem is tudom kit kérdezzek ...

Nemrég volt itt az illető, akinek érdekében kérdeztem és pontosan megbeszéltem vele azt, hogy milyen jó, hogy kaptam választ és milyen fontos választ kaptam Tőled. Nagyon sokszor az a gondom, hogy nem is tudom kit kérdezzek és, ha felteszem a kérdéseimet csak néznek, választ nem adnak, vagy nem elfogadható, amit mondanak.

Köszönöm, hogy ráirányítottad a figyelmemet arra is, hogy a kapcsolt vállalkozások között piaci árrés szabályainak a betartására is oda kell figyelni , nehogy az Adóhatóság ezt későbbiekben kifogásolja.

Amiért kifejezetten örülök, hogy megvártam ezt a reagálást, az az, hogy látom, hogy az ország tulsó oldalán találtam egy olyan segítőkész embert, aki amellett, hogy a munkájára pedáns , odafigyel a részletekre is.

Üdvözlettel: Bernáth Istvánné

Köszönöm a rugalmas ügyintézést ...

Nagyon köszönöm a rugalmas ügyintézést, a mai napon mind a két termék árát elutaltam.

Gyurcsák Ferencné

Sokat könnyítik munkámat ...

Nagyon köszönöm segítségedet! Nagyon jók a nyomtatványok, használni fogom őket, sokat könnyítik munkámat!

Üdvözlettel: Peterdy Zoltán

Termékeiteket nagyon jónak találom

Termékeiteket nagyon jónak találom, biztosan a jövőben is rendelni fogok belőlük. Köszönettel Molnár István

Iszonyú jó a cucc! ...

Megnéztem a cuccot, iszonyú jó! Köszi a Késedelmi kamat kalkulátort,

Üdv. W.

Valószinünek tartom hogy szuper, mert az előző is az volt ...

Köszönöm a frissitést és a tájékoztatást. Még nem volt időm átnézni, de valószinünek tartom hogy szuper, mert az előző is az volt. További jó munkát kívánok

Reményik Sándorné

Minden gondom és kérdésem megoldodott ...

Feltelepítettem az open office-t. Minden gondom és kérdésem megoldodott.

Köszönöm O:) Anita

Minden mellet amit adaptálni kell részletes leírás és magyarázat van ...

Nagyon köszönöm a gyors küldést. Belenéztem, nagyon tetszik, hogy minden mellet amit adaptálni kell részletes leírás és magyarázat van.

Üdvözlettel: Egyedi Sándor

Életemben nem gondoltam, hogy az értékesítésnek ez az intelligens vállfaja létezik! ...

Életemben nem gondoltam, hogy az értékesítésnek ez az intelligens vállfaja létezik! Tisztelettel köszönöm a bizalmat! Egyelőre letöltöttem, s hamarosan részletesebben foglalkozom vele.

A hétfő reggel megrendítően tiszteletteljes érzéssel gazdagított ...

Tisztelettel köszönöm gyors reagálását, bizalmát! Örülök, hogy a hétfő reggel megrendítően tiszteletteljes érzéssel gazdagított.

Üdvözlöm, Mária

Nem gondoltam, hogy ilyen jól használható lesz ...

Köszönöm szépen a minőségellenőrzési szabályzatot. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megkapom és, hogy ilyen jól használható lesz. Nagyon hálás vagyok érte!!

Köszönettel: Kovácsné

Nagyon megkönnyítetted a feladatom ...

Köszönöm, megkaptam a frissítést, s utalni fogjuk díjat. Épp tegnap kérdezte Vezérigazgatónk, mennyi „ spórolhat” jövőre. Nagyon megkönnyítetted a feladatom.

Üdvözlettel: Zsuzsa

Nagyon tetszik, hogy ez a munka is meg lesz ezzel könnyítve ...

Megkaptam az osztalék kalkulátort. Nagyon köszönöm. Belenézetem és nagyon tetszik hogy ez a munka is meg lesz ezzel könnyítve.

Üdvözlettel: Dohányos Jánosné könyvelő

A szenzációs ügyfélorientált kiszolgálásért köszönetem fejezem ki ...

Nagyon nagy tisztelettel és köszönettel vettem a gyors és tökéletes segítséget ill. "kiszolgálást". Köszönet a bizalomért, a pontos szakszerű anyagokat rendben megkaptam és kezdhetem az adaptálást. Az ellenértéket a jövő héten utalom. A szenzációs ügyfélorientált kiszolgálásért köszönetem fejezem ki, bár sokan lennénk ilyen gondolkodásúak. Mégegyszer köszönet a bizalomért.

Üdvözlettel: Szulimán Ákos

Az árak nagyon vonzóak! ...

Eddig nem voltak ismertek számomra az Általatok készített - a Könyvelők ill. ezen a területen dolgozó Kollégák és Kolléganők munkáját jelentősen megkönnyítő - termékek.

Az árak nagyon vonzóak! Mindjárt meg is rendeltem a "Beszámoló mintatár"-at is. Ezt még nem volt időm kipróbálni - csak belekukkantottam -, de meglepett az a precíz leírás, amit a használatához kaptam Tőletek.

Köszönöm a segítséget. Baráti üdvözlettel: Szekeres Lászlóné

Honlapotokat csak ajánlani tudom minden ismerősömnek ...

Honlapjuk nagyon sok a napi munkához szükséges iratmintát és programocskát tartalmaz, amelyek megszerkesztése néha több időt vesz igénybe egy könyvelő, könyvizsgálói munka során, mint magának az ügyletnek a létrejötte és könyvelése. Honlapjukat csak ajánlani tudom minden ismerősömnek, akikkel sokszor egymást keresgetjük, kinek milyen mintája van, amikor sürgőssé vagy aktuálissá válik egy-egy esemény dokumentálása.

Üdvözlettel és köszönettel: Igazi Tünde

Alig hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy még kifizetése előtt elküldtétek a kalkulátort ...

Nem találok szavakat erre a mai világban egyre fogyatkozó bizalomra, melyet részedről (részetekről) tapasztaltam. Alig hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy még kifizetése előtt elküldtétek a kalkulátort.

Üdvözlettel: Bodorné Ilona

Nagyon nehéz lenne a munkám, ha Ti nem lennétek!

Köszönöm szépen a bérkalkulátort! Nagyon nehéz lenne a munkám, ha Ti nem lennétek!

Jó munkát és szép napot!

Üdvözlettel, Huszti Edit

Én csak ma "találkoztam" veletek, de máris itt ragadtam,már vagy két órája ...

Köszönöm a gyors választ, reggel utalom a pénzt, ami azt jelenti,hogy délben már a számlátokon lehet! Remek, jólsikerült az oldalatok, fogom ajánlani könyvelő és vállalkozó ismerőseimnek. Én csak ma "találkoztam" veletek, de máris itt ragadtam,már vagy két órája. Sajnálom,hogy eddig nem találtalak benneteket. Mostantól hűséges olvasótok leszek!

Üdv. vándorrózsa

Igazi profi munka ...

Minden elismerésem a tietek ezzel kapcsolatban. Igazi profi munka. Kiemelném azt először is, hogy nem csak egy egyszerű minta, hanem van hozzá segítő szöveg külön és benne pedig magyarázó ikonok. Ezen pozitív értelemben egészen meglepődtem. Mivel maga a minta már alapjában jó, korrekt, minden benne van aminek benne kell lenni, több változatos és könnyű kezelni ugyanakkor az ikonok az ilyen homályos és hiányos ismeretekkel rendelkezőket segítik a törvényi illetve egyáltalán az üggyel kapcsolatos tisztánlátásban, mint amilyen például én vagyok.

Köszönöm még egyszer,.hogy kipróbálhattam és megkönnyíthettem a munkámat vele.

Látom az oldalatok, melyet eddig még nem ismertem, nagyon gazdag tartalmú, majd ezután böngészgetem.

Jó pihenést a hétvégére, üdvözlettel: Tibor

Ilyen hasznos, sok segítséget adó honlappal még nem találkoztam ...

Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ilyen hamar segítségemre siettetek. Erre nem is számítottam. Rendkívül örülök, hogy az interneten való "keresgélésem" során ráakadtam a honlapotokra. Ezután ugy érzem minden nap fel fogom keresni, mivel ilyen hasznos, sok segítséget adó honlappal még nem találkoztam. További munkátokhoz sok sikert kívánok.

Tisztelettel Orosz Béláné

A munkámat teljes mértékben megkönnyíti ...

Megkaptam az "Afa arányosítás kalkulátort". A munkámat teljes mértékben megkönnyíti. Nem kis energia befektetésbe került a pontos arányosítás kiszámolása a cég számára. Örülök, hogy az interneten való kutatásaim során rátaláltam az oldalatokra, mert sok információt találok a cégem naprakész nyilvántartásában és könyvelésének pontos végrehajtásában.

További jó munkát és szép napot kívánok Neked és csapatodnak!

Üdvüzlettel: Vörös Gabriella

Nem is csoda, hogy hamar új és hűséges ügyfelekre találsz ...

Köszönöm a beszámoló mintatárat, már utalom is az összeget. Nagyon rendes Tőled, hogy ilyen hamar válaszolsz és ilyen segítőkész vagy. Ezt a hozzáállást nemsok cégtől kapjuk meg. Nem is csoda, hogy hamar új és hűséges ügyfelekre találsz engem is beleértve.

Mégegyszer köszönöm, Erika.

Ezt a kalkulátort is szuper gyorsasággal megkaptam ...

Köszönöm, ezt a kalkulátort is szuper gyorsasággal megkaptam, s azonnal kipróbáltam. Teszteltem, s azonnal egy pályázati anyaghoz produkáltam is a kért a statisztikai átlagos állományt.

Herbert Károlyné Ferling PR Kft. Pécs

Első ránézésre nagyon profinak tűnik!!!! ...

Megkaptam a Pénzkezelési Szabályzatot, eddig még nem volt időm behatóan tanulmányozni, csak átolvasgattam, de így első ránézésre nagyon profinak tűnik!!!! Gratula érte!!

A másik pedig a hihetetlen rugalmas, gyors ügyintézésetek, amiért külön köszönet. Valószínűleg a többi ajánlott doksit is megrendelem, de most egy kicsit el vagyok havazva, így arra egy kicsit később kerül sor. Pénz még ma intézem, és még egyszer köszi!

Üdv: Bonyhárdné Zsuzsa

Fantasztikus segítség volt ...

Csak megelégedéssel tudok beszélni a kalkulátor programról, fantasztikus segítség volt, semmi perc alatt kiszámolható vele a kért adat, persze ha már az alapadatok készek. Köszönet érte.

Üdv. Irén

Tökéletes a forma és a számítás ...

Nagyon köszönöm a késedelmi kamat számítással kapcsolatos segítséget, tökéletes a forma és a számítás, amit kér a bíróság.

Üdvözlettel István

Nagyon szépen kidolgozott, komplex anyag ...

Megkaptam mindkét szabályzatot és belepillantottam. Nagyon szépen kidolgozott, komplex anyag, amire büszke lehetsz. Az egész honlapot nagyon jó ötletnek tartom és várom, hogy időm legyen és böngészni tudjak benne. Remélem nagyon nagy segítségemre lesz a jövőben. Azt sajnálom, hogy a költségvetési gazdálkodásban - mivel én abban dolgozom - mikor lehet ilyen minőségi szolgáltatást kapni majd.

Üdv, Dénes Erzsébet Gyopár

Arra is rá kellett jöjjünk, hogy az előző beszámolóink hagynak maguk után némi kívánnivalót ...

Délben kaptuk meg e-mailben a Beszámoló mintatáratokat. A munkaidő végére elkészült a beszámolónk. Valóban nagy segítséget jelentett. Arra is rá kellett jöjjünk, hogy az előző éveink beszámolói hagynak maguk után némi kívánnivalót...Legyen további szép napod!

Marcsi

Nagyon körültekintő, alapos ...

Köszönöm a jegyzőkönyvmintát, már fel is használtam és a vélemény az, hogy nagyon körültekintő, alapos. Nekem is volt már mintám, de ebben sokkal több minden szerepelt, amire én mindig nem gondoltam. Szinte szószerint fel tudtam használni. Mégegyszer köszönöm.További jó munkát kívánok.

Üdvözlettel Kiss Katalin.

Küldd el e-mailben a kalkulátort még ma ...

Holnap kell leadnom egy céget, ahol arányosítással vonunk le ÁFÁ-t. Ellenőrizni szeretném a saját számításaimat, kérem ha nem gond, küldd el e-mailben a kalkulátort még ma. Az utálást holnapra fogod megkapni, lásd a részleteket alább.

Köszönettel, Anita

Köszönöm a kedves, közvetlen hangvételt ...

Megkaptam a dokumentumot. Köszönöm a fáradozásaidat, és a kedves, közvetlen hangvételt.

Üdv: Daubek Györgyné

Használata egyértelmű, és könnyű ...

Köszönöm a kalkulátort, megvagyok vele elégedve, használata egyértelmű, és könnyű. További jó munkát és sok sikert kívánok.

Üdvözlettel, Evelin

Nagyon gyorsak vagytok és ezt nagyra értékelem! ...

Köszönettel megkaptam az "adófeltöltés kalkulátor"-t, nagyon gyorsak vagytok és ezt nagyra értékelem! Holnap reggel intézem az átutalást.

Baráti üdvözlettel: Urbán László

Az általatok készített kalkulátor nagyon profi ...

Nagyon megörültem a kalkulátorotoknak. Én magam is készítettem hasonlót, de a Tiétek kontrolul szolgált, hogy jól számoltam az intézményi adatainkat. Az általatok készített kalkulátor nagyon profi, azt használom a továbbiakban.

Üdvözlettel: Botos Mónika

Szeretném megköszönni az év folyamán küldött hírleveleket, önzetlen segítségeket ...

Szeretném megköszönni az év folyamán küldött hírleveleket, önzetlen segítségeket. A hírlevél végén leírt kedves verset. S kívánok eredményekben gazdag, Áldott, Boldog Új Évet neked, s kollegáidnak.

Üdvözlettel: Lászlóné Zsuzsa

Leginkább a gyors kalkulátor alkalmazását tartom hasznosnak ...

Köszönöm szépen megkaptam a Statisztikai kalkulátort. Kipróbáltam mindkettőt és Nagyon jónak találtam őket! Éves statisztikák készítéséhez az első nagyszerűen használható, de a gyakorlati megközelítésben leginkább a gyors kalkulátor alkalmazását tartom hasznosnak a szabadon megadható időszakok miatt. Sok sikert kívánok a további fejlesztéshez!

Üdv.: Váradi Miklós

Nagyon köszönöm szépen a gyors, korrekt intézkedéseteket ...

Sziasztok! Nagyon köszönöm szépen a gyors, korrekt intézkedéseteket. Még egyszer nagyon köszönöm.

Lavner Jenő

Külön köszönöm, hogy az előző év alapján kérés nélkül eljuttattad a programokat ...

Köszönöm mind az osztalék, mind a bérkalkulátort, megkaptam. Nagy segítségemre van, minekután rendszerint csak nettó béreket kapok adatként, s ebből kellene visszafele számolnom. Evvel a programmal könnyedén meg tudom rövid időn belül, s pontosan adni a választ. Külön köszönöm, hogy az előző év alapján kérés nélkül eljuttattad a programokat. Rövid időn belül utalom a frissítési díjat.

Köszönettel: László Árpádné

Szakmailag nagyon jó minden benne van...

A megküldött Pénzkezelési szabályzatról kértél véleményt: szakmailag nagyon jó minden benne van ami a Számviteli törvény és az ART szabályai szerint benne kell lenni. Nagyon sokat segít nekünk könyvelőknek, mert így megkönnyíti munkánkat ami sajnos egyre nehezebb. Nagyon köszönöm TE ÉS SEGÍTŐID FANTASZTIKUS EMBERI HOZZÁÁLLÁSÁT. Továbbiakban is igényt tartok minden fejlesztésetekre, és a HÍRLEVELEKET SZERETETTEL VÁROM ! MUNKÁTOKHOZ KÍVÁNOK ERŐT JÓ EGÉSZSÉGET! Szép napot, szép hétvégét kívánok.

Maradok tisztelettel: Szász Pálné.

A Ti segítségetekkel meg tudtam győzni, hogy hogy kell számolni ...

Megkaptam a Statisztikai kalkulátort, nagyon szépen köszönöm. Használtam ill. a gyors kalkulátort próbáltam ki. Azért volt rá szükségem, mert a rehabilitációs hozzájáruláshoz a létszám kiszámításánál volt gondunk. Én a főt felkerekítettem egész számra, a kolléganőm, meg tizedesre számolta. A Ti segítségetekkel meg tudtam győzni, hogy hogy kell számolni. Mégegyszer köszönöm.

Üdvözlettel: Bné Gabi

Gratulálok ahhoz, amit küldtetek nekem ...

Gratulálok ahhoz, amit küldtetek nekem. Statisztikai átlagos állományi létszám. Sokszor kell használni, és ez a kis számítási segédlet igen megkönnyíti nekünk, könyvelőknek a dolgot. Mindenki azt hiszi, hogy a könyvelőnek mindenhez kell értenie, pedig hát miért kellene mondjuk a munkaügyi statisztika (gyakorlatilag egy önálló diszciplina) finomságaihoz is érteni.

Köszönöm még egyszer ! Üdv : Folkmayer Tibor

Köszönöm a tegező viszonyt, sokkal könnyebb, személyesebb a kérdés-válasz ...

Köszönöm a tegező viszonyt, sokkal könnyebb, személyesebb a kérdés-válasz. Köszönöm nektek, hogy lehetővé teszitek bizonyos információk ingyenes illetve szinte jelképes összegű megszerzését, táblázatok, nyomtatványok használatát. Biztos vannak hasonlóak hozzám, akik csak könyvelői végzettséggel, egy kisebb közösség adminisztratív feladatait látják el és sokat jelent nekünk az ilyen szolgáltatás. Elég sok változás van és napra készen lenni hát ember legyen a talpán.

Üdv: Judit

Mond el te is véleményedet >>>

A megrendelőűrlaphoz >>>

Görgesd a terméklistát!

Vissza az elejéreOldaltérkép:

Vissza az elejére